Diskuse s wikipedistou:Zbrnajsem/Archiv 2014-2015: Porovnání verzí

Smazaný obsah Přidaný obsah
Řádek 175:
:: Myslím, že druhý odsek rozoberá skôr vašu osobu než podstatu veci, pričom ten na mňa pôsobí tak, že akoby vraj malo byť Vašou chybou, kedy niekde ležal zabudnutý kus textu bez záujmu, prečo že ste ho neupravil skôr a zaujímate sa o neho až teraz tj. ten oheň na střeše. Toto je pri tom na Wikipédii bežný jav. Sme tu už všetci dosť dlho na to, aby sme vedeli, že je to jednoducho tak. Všetci nestíhajú robiť všetko, takže si všimnú problému až keď sa s ním niečo deje. Nenechajte si vnútiť manipuláciu, že ste urobil chybu. Ťahajte za dlhší koniec lana. Pozrite tiež obvinenia z nečinnosti a "prázdne" sťažovanie si v diskusii, ktoré by bolo možné považovať za provokáciu alebo osobný útok ad hominem, čo už je od arbitra hanebné.
:: Žiaduce je naopak aby Bazi nevkladal nerelevantné zdroje porušujúce odporúčania a pravidlá do článku, čo urobil, a aby nediskutoval tu, ale u článku. Mal by ste spozornieť, pretože upozornenia na osobný rozhovor býva príprava k zablokovaniu, kde sa na to potom poukazuje - bol ste upozornený a nereagoval ste. S tým tu majú mnohí bohaté skúsenosti. Vyčkajte v kľude na výsledok diskusie, však on tie nezmysly niekto zmaže za Vás. Šablóna vyhýbavé slová ktorú umiestnil DeeMusil zatiaľ postačuje na označenie závadné časti textu, postupne to v kľude vyčistíte a nikto dúfam nepríde k úhone. {{nepodepsáno2|24. 9. 2014, 19:13‎|217.77.165.46}}
 
K tomu Vaškovi – co to je „kladná kritika“? Mohl byste to nějak upřesnit, třeba „konstruktivní kritika“… ? --[[Speciální:Příspěvky/83.240.7.60|83.240.7.60]] 27. 9. 2014, 13:46 (UTC)
Vrátit se na uživatelskou stránku uživatele „Zbrnajsem/Archiv 2014-2015“.