Barvič a Novotný: Porovnání verzí

Smazaný obsah Přidaný obsah
DaBlerBot (diskuse | příspěvky)
m WP:WCW: opravy nadpisů,…
úprava úvodu, link, Kategorie:Knihkupectví
Řádek 1:
'''Knihkupectví Barvič a Novotný''' patří mezi přední brněnské obchodní společnosti. Roku 1883 založil [[Josef Barvič]] první brněnské české [[knihkupectví]], od počátku 20. století pak toto knihkupectví nese dnešní název Barvič a Novotný. Už více než sto let nabízí své služby a každý den si ve třech prodejnách mohou zákazníci vybrat ze široké nabídky knižních titulů a hudebnin.
 
V současnosti jsou zákazníkům k dispozici tři prodejny, nově otevřená literární kavárna v prostorách divadla [[Husa na provázku]] a také internetový obchod s knihami.
== Knihkupectví Barvič a Novotný ==
 
Knihkupectví Barvič a Novotný patří mezi přední brněnské obchodní společnosti. Roku 1883 založil Josef Barvič první brněnské české knihkupectví, od počátku 20. století pak toto knihkupectví nese dnešní název Barvič a Novotný. Už více než sto let nabízí své služby a každý den si ve třech prodejnách mohou zákazníci vybrat ze široké nabídky knižních titulů a hudebnin.
V současnosti jsou zákazníkům k dispozici tři prodejny, nově otevřená literární kavárna v prostorách divadla Husa na provázku a také internetový obchod s knihami.
 
== Současnost ==
 
== Historie ==
Řádek 35 ⟶ 30:
 
[[Kategorie:České firmy]]
[[Kategorie:Knihkupectví]]