Diskuse k šabloně:DoS šablony

Koukám do návodu, bohužel nevím co je noinclude sekce, prosim, piste ty návody jako pro debily. Navic nevim jestli je slovo sablona soucasti nazvu sablony, no na nekolikaty nahled jsem to zvladl. Vrba 17:00, 18. 7. 2006 (UTC)

Pokud nevíš, co je noinclude sekce, tak se ti jistě nepovede šablonu do ní vložit ;-), ta poznámka je právě pro lidi, kteří šablonu vkládali pomocí <noinclude>{{tfd|foobar}}</noinclude>. --Mormegil 12:27, 19. 7. 2006 (UTC)

Hmm, to je sice, prima, ale z navodu nemam dostat strach, ze to dam nekam jinam nez mam. IMHO by to melo byt opravdu napsane tak, aby clovek co to nevi, a jiste nejsem sam, nemel obavy sablonu vkladat. Vetsina napoved by mela byt psana tak, ze u neinclude sekce bude v zavorce neco jako "pokud nevite co to je, nezabyvejte se tim" nebo tak neco, alespon IMHO je cilem navodu pomoci tapajicimu a ne ho dorazit. Ja jsem skutecne nevedel jak to vlozit a navod me dostal do te miry, ze jsem predpokladal, ze jsem to vlozil spatne. Vrba 18:43, 19. 7. 2006 (UTC)

Zpět na stránku „DoS šablony“.