Diskuse:Memorandum o Slovensku: Porovnání verzí

Smazaný obsah Přidaný obsah
Juroslav (diskuse | příspěvky)
Řádek 18:
::::: Inak. Ak so mnou súhlasíte, že ide o dôveryhodný zdroj, na čom zakladáte spochyňovanie autenticity? Váš pocit vs. vedecká edícia prameňov? Vôbec nepochybujem, že sa to preveriť dá, ale ak sa neurazíte, nepobežím do knižnice len pre to, že vy ste si najprv vycucali z prsta, že dokument existuje len v slovenčine (zjavný nezmysel), potom, že slovenské verzie sa nezhodujú (nepredložili ste odkaz na ani jedno takéto údajné znenie, ja napr. o žiadnom zdroji so slovenským znením neviem) a teraz argumentujete, že kým neoveríme, z čoho čerpala absolútne dôveryhodná publikácia renomovaného autora, vydaná renomovanou inštitúciou, recezovaná, ktorá patrí medzi odporúčanú literatúru na akreditovanom učebnom odbore na poprednej univerzite, tak je jeho pôvod pochybný a ide o ,,údajný" dokument. Ak to naozaj nedoložíte inak ako vlastnou špekuláciou, riešim to sťažnosťou. --[[Wikipedista:Juroslav|Juroslav]] ([[Diskuse s wikipedistou:Juroslav|diskuse]]) 3. 5. 2012, 11:10 (UTC)
::::::Zpochybňuji autenticitu, neboť originál dokumentu není k dispozici. Dodejte odkaz na originál. Článek pojednává o Memorandu a nikoli o důvěryhodnosti instituce, publikace či autorů. Odmítám vést polemiku tímto směrem, jen odvádí pozornost od faktu, že originál dokumentu není dosud k dispozici. --[[Wikipedista:Tomas62|Tomas62]] ([[Diskuse s wikipedistou:Tomas62|diskuse]]) 3. 5. 2012, 11:17 (UTC)
::::::: Čiže tu stojí vaše tvrdenie vs. recenzovaná vedecká publikácia. Ďakujem za diskusiu.
::::::: ''Pozn.: Prepáčte, ale principiálne nebudem ku každému tvrdeniu z dôveryhodného zdroja behať do knižnice, aby som preveril jeho zdroje, keď si ktokoľvek bez akýchkoľvek argumentov a bez akýchkoľvek odkazov na iné zdroje vytvorí vlastnú teóriu, že by nemuselo ísť o autentický dokument. Keď pôvodný autor publikácie uvedie odkaz na archív, budeme preverovať ako sa to do archívu dostalo?'' --[[Wikipedista:Juroslav|Juroslav]] ([[Diskuse s wikipedistou:Juroslav|diskuse]]) 3. 5. 2012, 11:31 (UTC)
 
=== Zamčeno ===
Zpět na stránku „Memorandum o Slovensku“.