Smazaný obsah Přidaný obsah
m aktualizace
zostručnenie, aktualizácia
Řádek 11:
 
Ahojte,
pochádzam zo [[Slovensko|Slovenska]] z [[Banská Bystrica|Banskej Bystrice]]. Oveľa viac som aktívnejšia na slovenskej Wikipédii, preto ak chcete vedieť o mne viacejviac informácií, pozrite sa aj na [http://sk.wikipedia.org/wiki/Redaktor:Eryn_Blaireov%C3%A1 moju redaktorskú stránku]. SomNa sícečeskej schopnáWikipédii napísaťstraší kratšíniekoľko textdesiatok v češtinemojich (salebo chybami),aspoň ale väčšinasčasti mojich) príspevkovčlánkov, tuktoré tunajší lenredaktori wikilinkypreložili ado interwikičeštiny.
 
Už sa sem prihlasujem len výnimočne, preto pokiaľ ma chcete kontaktovať, urobte tak prosím na mojej [http://sk.wikipedia.org/wiki/Diskusia_s_redaktorom:Eryn_Blaireov%C3%A1 slovenskej diskusnej stránke].
Na českej Wikipédii straší aj niekoľko desiatok mojich (alebo aspoň sčasti mojich) článkov, ktoré tunajší redaktori preložili do češtiny, napríklad [[Saturn (planeta)|Saturn]], [[Mir]] a [[Havárie raketoplánu Columbia]]. Medzi moje činnosti na českej Wikipédii patrí okrem iného aj starostlivosť o ne.
 
{{DEFAULTSORT:Eryn Blaire}}