Smazaný obsah Přidaný obsah
Řádek 213:
:::1) článek na webu bývalého senátora, nevýznamné; 2) web nějaké reklamní agentury??; 3) velice triviální, nic než zmínka jeho jména (?); 4) nějaká pozvánka, nevýznamné; 5) triviální opět. --[[Wikipedista:Podzemnik|Podzemnik]] 27. 1. 2010, 09:46 (UTC)
 
:::: Z vaseho pohledu mozna ano. Ale odborna hudebni obec toto jmeno zna a vysoce uznava. Nezlobte se, ale Vase komentare implikuji hodne subjektivni vyber clanku na Wikipedii. Mate snad pocit, ze je trivialni vystupovat v Obecnim dome s jednim z nejlepsich ceskych orchestru driv, nez je vam 18? Je snad trivialni vitezstvi v presizni mezinarodni soutezi Beethovenuv Hradec, kam se kazdy rok sjizdi svetova spicka?? Nebo je trivialni ucast na mistrovskych kurzech u nejlepsich houslistu sveta??? Budte tak laskav a predejte problematiku tohoto clanku nekomu, kdo neni zaujaty proti vazne hudbe. A uvedomte si, ze ja se vas o nic nedoprosuji. Jako profesionalniho hudebnika me jen urazi, ze o Janu Mrackovi dokazete takto mluvit, aniz by jste znal alespon zakladni souvislosti a specifika oboru. {{Nepodepsáno|46.102.123.68}}
 
:::::Ještě jednou: prosím dodejte nezávislé a netriviální zdroje, nejlépe přímo do článku. Bude v souladu s pravidly Wikipedie, hlavně [[WP:VZ]] a [[WP:OV]]. Uvědomuji si, že se mě o nic nedoprošujete. Vy si prosím uvědomte, že nejsem zaujatý proti vážné hudbě, jen se snažím, aby byly dodržována pravidla Wikipedie, aby se nám tady z toho nestalo smetiště nahodilých či nevýznamných informací. --[[Wikipedista:Podzemnik|Podzemnik]] 27. 1. 2010, 12:16 (UTC)