Smazaný obsah Přidaný obsah
Bez shrnutí editace
viac než som si myslela
Řádek 13:
pochádzam zo [[Slovensko|Slovenska]] z [[Banská Bystrica|Banskej Bystrice]]. Oveľa viac som aktívnejšia na slovenskej Wikipédii, preto ak chcete vedieť o mne viacej informácií, pozrite sa aj na [http://sk.wikipedia.org/wiki/Redaktor:Eryn_Blaireov%C3%A1 moju redaktorskú stránku]. Som síce schopná napísať kratší text v češtine (s chybami), ale väčšina mojich príspevkov tu sú len wikilinky a interwiki.
 
Na českej Wikipédii straší aj niekoľko desiatok mojich (alebo aspoň sčasti mojich) článkov, ktoré tunajší redaktori preložili do češtiny, napríklad [[Družicový stupeň raketoplánu]], [[STS-51-L]] a [[Havárie raketoplánu Columbia]]. Medzi moje činnosti na českej Wikipédii patrí okrem iného aj starostlivosť o ne.
 
Tiež som z väčšej časti napísala článok [[STS-120]] (aj keď priznávam, že dve kapitoly v ňom vznikli doslovným prekladom z českej Wikipédie), ktorý bol potom preložený do češtiny. A teraz som zistila, že ho tu považujete za [[:Kategorie:Wikipedie:Dobré články|dobrý článok]]. :-o Tak teda ďakujem, chlapci... :-)