Johnny Depp: Porovnání verzí

Smazaný obsah Přidaný obsah
m oprava parametru
Jeho otec byl inženýr a matka v domácnosti. Následně se s rodinou přestěhovali na Floridu, kde chodil na střední školu. Jeho rodiče se rozvedli, když mu bylo 15 a on už v té době bral drogy a kradl.
Řádek 32:
 
== Životopis ==
Narodil se 9. června 1963 v malém městě Owensboro ve státě Kentucky jako nejmladší ze čtyř dětí Johna Deppa staršího a Betty Sue Palmer.  Jeho rodinaotec byl inženýr a matka v domácnosti. Následně se velmis častorodinou stěhovalapřestěhovali na Floridu, kde chodil na střední školu. Jeho rodiče se rozvedli, když mu bylo 15 a on už v té době bral drogy a kradl.Jako dítě Johnny miloval hraní na kytaru a hudba byla jeho vášní. Po čase svému koníčku propadl, odešel ze školy a společně s dalšími založil kapelu [[Kids]]. Ta mu sice veliký úspěch nepřinesla, ale dodnes je, právě díky ní, výborným kytaristou a často vystupuje jako host v jiných kapelách.
 
Jeho první role byla ve filmu „Nightmare in Elm Street“ (Noční můra z Elm Street) poté dostal několik menších rolí například ve filmech Dummies, Slow Burn a Četa.