Významnosť? editovat

Keď tu už majú byť všelijaké princátka a hrabátka, to už môžeme rovno nahádzať všetko z ostatných wiki. Nech žije červené more! --Lalina (diskuse) 19. 7. 2012, 21:10 (UTC)

..ano můžeme... od toho tady ty stránky jsou... a alergie na červenou se dá léčit pilným zakládáním článků :)... --Lenka64 (diskuse) 19. 7. 2012, 21:16 (UTC)
Ona se lehce maže kupa cizí práce, kopíruje bez přemýšlení a hůře tvoří něco nového. To samozřejmě mluvím o sobě.:)--Meluzína (diskuse) 20. 7. 2012, 06:11 (UTC)
Ak vymažem tak určite nie bezdôvodne a nie ľahko, lebo najprv dotyčného dohľadám v iných wiki (čo teda často nie je ľahké, lebo to meno je spotvorené, alebo v anglickej úprave - to je to bezduché kopírovanie z en wiki). Áno, ľahko sa kopíruje bez premýšľania, preto tu je toľko chýb. Mimochodom, ten červený "Arnold z Vilanovy" je česky Villanovanus, ale dátum úmrtia nie je istý uvádza sa rok 1311 až 1313, preto som ho tam nedala. A dôležitosť Markéty z Artois je veľmi sporná, keďže je len v en wiki. Ale keď ju tam už niekto za každú cenu potrebuje, tak by nebolo od veci aspoň napísať čia je to manželka, alebo dcéra, aby sa dalo aspoň niečo o nej nájsť. Takto je to len taký výkrik do tmy bez akejkoľvek informačnej hodnoty, keď sa nedá vyhľadať. --Lalina (diskuse) 20. 7. 2012, 15:17 (UTC)

Paní Lalino, jsem ráda, že vím, jakou představu máte o nových článcích. Možná byste mohla nějaký založit a ne jen kopírovat kdo je čí manželka a mazat práci jiných v domnění, že ta hesla nejsou důležitá. --Meluzína (diskuse) 20. 7. 2012, 15:55 (UTC) PS. I na jiných wikipediích mají cizí šlechtu a kupodivu i české krále.

Akú mám ja predstavu o nových článkoch Vy určite neviete, ale to nie je podstatné. Áno, i na iných wiki majú cudziu šľachtu, ale nie len lokálne dôležitú s červenými odkazmi, kde šanca (a hlavne význam pre danú oblasť) na zamodrenie je veľmi malá. Tú pani ani nebudem komentovať, ak by ste sa lepšie pozreli, tak zistíte, že len nekopírujem "kdo je čí manželka". A vzhľadom na to, že čeština nie je môj rodný jazyk (aj keď rozumiem 100%), tak výzva na zakladanie nového článku nie je veľmi vhodná. Mimochodom, keď som článok napísala, bol mi vyčítaný. Ja Vás tiež nevyzývam, aby ste tie odkazy zamodrili. A to, že ste vymenili, opakovane, správny wikiodkaz za nesprávny Vám tiež nevyhadzujem na oči. Holt, asi rozdiel v prístupe k ľuďom. Pekný večer/deň. --Lalina (diskuse) 20. 7. 2012, 16:15 (UTC) P.S. Je zaujímavé, že niektorým ľuďom nevadia červené, zle napísané odkazy, keď články na cs wiki sú, ale zmazanie nejakého hrabátka ich rozhúpe k aktivite.

Vyzývat mne klidně můžete. Já je totiž zamodřím, takže buďte od té dobroty a nemažte je.:) --Meluzína (diskuse) 20. 7. 2012, 16:23 (UTC)

Zpět na stránku „1304“.